Dobrodošli na web-site Agencije DATA PLUS

Agencija DATA PLUS bavi se konsultantskim uslugama vezanim za različite vidove upravljanja kvalitetom i poboljšanjima kvaliteta, implementaciju standarda i sistema upravljanja. Savremen pristup i kompetentni konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom, partnerski odnos i maksimalna profesionalnost su ono što Vam Agencija DATA PLUS može pružiti.

O nama

Portfolio Agencije DATA PLUS

Implementacija standarda

Konsultantske usluge u uspostavljanju različitih sistema i stanadrda upravljanja u različtim oblastima (upravljanje kvalitetom, bezbednost hrane, zaštita životne sredine, održivog razvoja)

Održavanje sistema

Pomoć u različitim fazama vezanim za pripreme nadzora ili sertifikacija (interne provere, različite vidove obuka, pomoć oko preispitivanja sistema, prilagođavanje dokumentacije,…)

Edukacija i obuke

Edukacija i proširenje znanja je neophodnost svake organizacije, Agencija DATA PLUS nudi veliki broj klasičnih i on-line kurseva koji imaju za cilj da unaprede sisteme menadžmenta u Vašoj organizaciji.

VESTI

Informacije za Vas

Uspešna obuka JKP Vodovod i kanalizacija, Kragujevac

Dvodnevni kurs Obuka za interne proverivače standarda  ISO 22000:2018  u Javno komunalnom preduzeću “Vodovod i kanalizacija” Kragujevac  uspešno je realizovana 01 i 02.11.2021. godine. U ime saradnika Agencije DATA PLUS zahvaljujem se na odličnoj organizaciji, atmosferi i motivisanosti za rad.

Promotivni period za sve on-line kurseve

Iskoristite promotivni period i za 50% od cene on-line kurseva unapredite svoje znanje iz HACCP-a, ISO 9001:2018, steknite sertifikat internog preverivača za ISO 9001:2018 i upoznajte se sa razlikama između ISO 22000:2005 i ISO 22000:2018. Dobrodošli.

Besplatna on-line obuka o osnovama GMP+ šeme dostupna na WEB učionici

Zbog velikog interesovanja za ovaj veoma popularan standard za sve učesnike u lancu hrane za životinje (proizvodnja sirovina i gotove hrane, trgovanje, skladištenje, transport), na osnovu iskustva u njegovoj implementaciji konsultanti DATA PLUS su napravili kurs koji ima za cilj da sve zainteresovane upozna sa ovih standardom. Obuka je urađena i postavljena na platformi za […]

Vama na raspolaganju za saradnju.

Kontakt