Da li Vam je potrebna besplatna obuka o osnovama GMP+ standarda? GMP + šema osiguranja bezbedne hrane za životinje (GMP + FSA) je  standard koji brine o bezbednosti hrane za životinje u svim karikama lanca hrane. To je međunarodna šema, primenjuje se širom sveta. Sertifikacija ovog standarda omogućava poslovanje u oblasti hrane za životinje širom EU.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, konsultanti Agencije DATA PLUS razvili su ovaj jedinstveni informativni on-line kurs koji će svima koji žele da se upoznaju sa ovim sve popularnijim standardom u svetu i kod nas dati osnovne informacije. Kompanijama koje su zainteresovane za implementaciju ovog standarda omogućiće da pronađu svoje mesto u lancu hrane i da saznaju koji od standarda koji se nalaze u okviru GMP+ FSA šeme trebaju implementirati shodno delatnosti kojom se bave. Pored proizvodnje hrane za životinje, ovaj standard mogu sertifikovati i poizvođači sirovina i aditiva, kompanije koje se bave prodajom i skladištenjem sirovina, aditiva i hrane, kao organizacije koje žele da transportuju u skladu sa GMP+ standardom.

Obuka je osmišljena tako da su polaznicima date uvodne napomene vezane za GMP+ šemu i elemente na kojima se GMP+ šema bazira. Tema prati i po jedan zadatak sa ciljem utvrđivanja najvažnijih delova ove šeme. Ova obuka se završava evaluacijom polaznika koja ukazuje na efikasnost obuke.

 

U toku trajanja obuke uvek možete potražiti pomoć ili pokretanjem teme u forumu DISKUSIJA ili od DATA-PLUS instruktora putem e-maila.

Kurs je urađen i postavljen na platformi za učenje na daljinu – WEB učionica DATA PLUS. Spisak svih on-line kurseva možete videti ovde.

Ova obuka je potpuno besplatna za sve zainteresovane, a prijavu možete izvršiti na info@data-plus.co.rs ili putem kontakt forme ovde.